AULES VIRTUALS

El curs passat va ser una prova de foc per a tots els agents educatius, ja que van canviar les dinàmiques establertes fins ara i vam haver de crear nous canals de comunicació amb l’alumnat, alhora que repensàvem les propostes educatives perquè aquestes fossin significatives, malgrat perdre la presencialitat.

Aquest curs, doncs, des de l’escola de música hem començat a treballar amb un entorn virtual que ens permeti fer un seguiment correcte en cas de confinament. Per tant, hem creat aules virtuals de totes les assignatures de l’escola de música perquè pugueu consultar tots els materials, partitures, exercicis, àudios, etc. que anem treballant a l’aula i perquè pugueu fer les classes en línia en cas que confinin grups a primària i secundària o bé a algun professor. Hem enviat a l’alumnat un tutorial explicatiu que explica els passos que cal seguir per accedir-hi.

Si teniu dubtes, els vostres tutors us poden donar un cop de mà. Si no, truqueu a l’escola i us ajudarem (matins de dimarts i dijous de 10:30h a 14h i tardes de dimarts de 15h a 18h).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *