Comencem el curs 2021-2022

Iniciem el curs amb energies renovades i amb ganes de compartir-vos algunes notícies: aquest curs tenim una nova incorporació al claustre, participarem en un nou projecte a l’Institut Miquel Martí i Pol i estrenem un nou taller. 

Com us vam comentar, el curs passat vam dir adéu a la Maria Camats, que va marxar després de molts anys acompanyant-nos, i en el seu lloc donem la benvinguda al professor Marc del Pino, que farà classes d’acordió diatònic i de conjunt instrumental. 

Per altra banda, dins del marc dels projectes comunitaris d’obertura a la ciutadania de l’escola, aquest curs el professorat de l’escola col·laborarà en l’optativa de música de 4t d’ESO de l’Institut Miquel Martí i Pol. L’alumnat analitzarà i crearà música utilitzant el llenguatge corporal, diferents instruments i noves tecnologies. 

A més a més, aquest curs hem llançat un nou taller que esperem que pugui satisfer les ganes de tocar dels joves de Roda de Ter i de l’Esquirol que han de marxar a viure fora durant la setmana, però que poden venir alguns caps de setmana a tocar en grup. La Banda Jove es trobarà un cop al mes i, acompanyada del professorat de l’escola, muntarà un repertori que podrà tocar en dos concerts en directe. 

Finalment, aquest curs es presenta més relaxat referent a la pandèmia i tot i que no abaixem la guàrdia, reprendrem algunes de les activitats que vam anul·lar durant el curs passat. 

Estigueu connectats a les nostres xarxes per no perdre-us res! Comencem! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *