Concert tallers musicals d’estiu i Banda jove

Demà, dijous 8 de juliol, farem el concert dels Tallers musicals d’estiu i de la Banda Jove, organitzats per la EMM El Faristol. Serà a la Guingueta de la Blava de Roda de Ter a les 17h.

L’escola municipal de música de Roda de Ter i l’Esquirol, El Faristol, presenta l’últim concert del curs 21-22. Per un costat tocarà l’alumnat dels Tallers musicals d’estiu, que ha fet un taller intensiu durant aquesta setmana, treballant nou repertori cada tarda a l’escola. Ha estat un gran repte muntar les cançons en tan poc temps amb un grup nou, però estan preparats i el divendres ens compartiran tot el que han après. Per altre costat, la Banda jove és un grup d’alumant de l’escola major de 18 anys que, durant tot el curs 21-22 s’ha trobat un cop al mes a l’escola, i amb el lideratge del professorat de l’escola (cada dia un de diferent), ha construït un llarg i elaborat repertori. El divendres serà la primera vegada que tocaran totes les peces de dalt a baix davant del públic.

Aquest serà l’últim concert del curs i tenim moltes ganes que la guingueta de la blava s’ompli de gom a gom per donar calor als músics. Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *