FALQUES D’HIVERN CURS 22-23

Aquest curs hem tornat a produir de les falques d’hivern. Es tracta d’un projecte transversal entre les assignatures de laboratori de projectes i de creació, gestionada pel professorat d’aquestes assigntaures: Pep Tarradas, Joan Comaposada i Ricard Cots. L’alumnat de l’assignatura de creació es va encarregar de donar les idees principals per on podien anar les falques musicalment. Després l’alumnat de l’assignatura de projectes va fer la composició i arranjament de cada falca a partir de les primeres instruccions. Seguidament, l’alumnat de les dues assignatures ha interpretat les composicions i l’alumnat de projectes les ha enregistrat.

La Ràdio Roda s’ha encarregat d’escriure les frases de la veu en off i d’ajuntar les melodies amb les veus en off (enregistrades i interpretades pels alumnes) per obtenir les falques definitives.

A més a més, aviat Ràdio Roda farà una entrevista a alguns membres de l’alumnat i professorat que ha fet el projecte perquè tothom pugui saber de primera mà com ha estat el procés.

Hem gaudit i après molt fent aquest projecte i esperem que us agradi i us acompanyi en les vostres vacances!

Les podeu escoltar aquí (estaran disponibles a partir del 22 de desembre):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *