Tres alumnes de l’EMM El Faristol participen al Festival de Joves Músics Europeus a Luxemburg Remix’22

La Íngrid, l’Abril i el Bernat, estudiants de l’EMM El Faristol nascuts a L’Esquirol, han estat seleccionats per a participar al Festival de Joves Músics Europeus que es celebra entre el 26 i el 28 de maig de 2022 a Luxemburg.

Tres alumnes de l’Escola de Música El Faristol participen aquest cap de setmana al Festival de Joves Músics Europeus Remix 22. Els tres joves, d’entre 14 i 17 anys i nascuts a l’Esquirol, van ser seleccionats el mes de gener per a participar a dues de les tres agrupacions que representen les escoles de música catalanes al Festival: l’ACEM Jazz Band, el Cor Jove ACEM i la Cobla ACEM.

El Festival de Joves Musics Europeus s’organitza des de fa més de 30 anys des de l’EMU (European Music School Union) i reuneix durant tres dies a una ciutat europea a alumnat jove d’escoles de música de diferents països de la Unió Europea. En aquesta 14ena edició del festival, Luxemburg acollirà més de 400 concerts arreu del país durant els dis 26, 27 i 28 de maig de 2022, on hi participaran més de 1.500 alumnes de les diferents associacions d’escoles de música d’arreu d’Europa.

L’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), de la qual El Faristol n’és sòcia, va obrir un procés de selecció el mes de desembre de 2021 per tal de crear per a l’ocasió tres formacions integrades per estudiants d’escoles de música catalanes que representessin Catalunya al Festival: un Cor Jove, una Cobla i una Jazz Band. El dies 13, 14 i 15 de maig l’alumnat seleccionat (una seixantena de joves d’entre 12 i 20 anys) va fer un primer stage a Tiana per preparar el repertori que portarà al Festival.

Aquesta setmana, dos estudiants de l’escola, de 14 i 17 anys que formen part del Cor Jove i un estudiant de 17 anys que forma part de la Jazz Band, viatjaran cap a Luxemburg junt amb la resta de seleccionats, per oferir tres concerts en diferents localitats del país.

Des de l’Escola de Música, donem l’enhorabona als nostres alumnes i els desitgem que gaudeixen d’aquesta experiència única! Bon viatge Íngrid, Abril i Bernat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *