Carola Danés Pagans

Carola, va néixer a Barcelona. Des de petita es va sentir atreta per la música i en concret per la melodia que desprenia un instrument en particular: la flauta travessera. Amb 4 anys va començar a estudiar música i als 6 es va iniciar amb aquest instrument.

Amb 12 anys va decidir que la música havia de formar part de la seva vida, i va anar a estudiar a l’Escola de Música de Barcelona amb la professora Elena Sentís, que la va animar a anar més tard a anar al Conservatori Professional de Música de Badalona. Allà va cursar el grau mitjà i el grau professional en mans de mestres com Ramon Vilalta, Jaume Cortadelles, Philippe Vallet i Alejandro Civilotti.

Des del 2005 ha col·laborat i ha realitzat sessions a l’Associació Ressò de Musicoteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Després de realitzar tota la seva formació acadèmica i acabar el grau professional de música, des del 2012 dedicà el seu temps a donar classes particulars de flauta travessera i de solfeig.

Al mateix temps va estudiar el grau d’Enginyeria Agrícola a la UPC, formant part de l’Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Un cop acabada la universitat es va traslladar a Osona, on va poder impartir classes com a flautista a escoles com l’Espai Musical de Moià i La Clau-Centre d’Expressió Musical de la Garriga.

Actualment forma part de l’Orquestra Inclusiva Maria Espinosa de la OUVic, dóna classes de primària, sessions de musicoteràpia, extraescolars de piano a l’Escola Sant Feliu a Cabrera de Mar i classes de flauta travessera a l’escola de música de Roda de Ter i l’Esquirol, El Faristol.

També forma part del Trio Bae els quals es dediquen a posar música a actes com: casaments, batejos, enterraments…

carola.danes@emmfaristol.cat