Llistat d’admesos al curs 2022-2023

Podeu consultar el llistat d’admesos al curs 2022-2023 clicant aquí.

El període de matrícula es farà del 16 al 31 de maig i es pot fer de forma presencial en els horaris d’atenció a l’usuari de l’EMM (dimarts i dijous de 10:30h a 14h i de 15h a 16h) o per correu electrònic, adjuntant la següent documentació:

  • Fotocòpia del DNI o NIE de la persona sol·licitant (pare, mare o tutor legal).
  • Fotocòpia del DNI o NIE de l’alumne menor d’edat, si en té.
  • Autorització bancària del compte corrent on es domiciliaran les quotes mensuals i la matrícula validat per l’entitat financera.
  • Si l’alumne o alumna precisa necessitats educatives especials es realitzarà una adaptació curricular personalitzada: Cal aportar original i fotocòpia del certificat de disminució, emès pel Departament d’Acció Social i Ciutadania. També s’admetran els certificats de disminució emesos per l’ICAM (Institut Català d’Avaluacions Mèdiques) o pels organismes competents d’altres comunitats autònomes.
  • Documentació acreditativa dels diferents criteris de barem i descomptes, que només s’ha de presentar si s’al·leguen.
  • Condició legal de família nombrosa o monoparental: Fotocòpia del carnet de família nombrosa o monoparental vigent.
  • Jubilats: Fotocòpia del carnet de jubilat.
  • Situació d’atur de l’alumne/a o dels dos progenitors: Certificat de l’Oficina de Treball de la Generalitat conforme s’està en situació d’atur.
  • Bonificació Social: informe de Serveis Socials.

Preinscripcions 22-23

El dilluns vinent 2 de maig i fins al 13 de maig obrim les preinscripcions per a nous alumnes a l’escola municipal de música El faristol!

L’escola de música ofereix la possibilitat de descobrir i viure la música amb diferents programes, itineraris i assignatures variades. Qualsevol persona, tingui l’edat que tingui, hi podrà trobar una oferta adaptada a les seves necessitats i ritme d’aprenentatge: jugar amb la música, experimentar amb els llenguatges artístics, aprendre a tocar un instrument, tocar en una banda, cantar en un cor, introduir-se en el món de la sonologia, compartir la música en família… Tot hi té cabuda per gaudir d’una bona estona i créixer individualment i col·lectivament! 

El llistat de persones admeses es publicarà el dia 16 de maig i el període de matrícula es farà del 16 al 31 de maig.

Si no et vols quedar sense plaça no perdis el temps i preinscriu-te aquí

Si ja formes part de l’escola comparteix aquesta informació a les teves amistats i contactes!

III Festival de Combos a L’Esquirol

El proper 24 d’abril de 10h a 14h tindrà lloc a L’Esquirol el Festival de Combos de l’Escola de Música, dins el marc del XIV Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes de l’Esquirol.

Durant tot el matí, els combos i els conjunts instrumentals de l’escola de música oferiran concerts a dos escenaris situats a la Plaça Nova i a la Plaça dels Esquirols.

En aquesta tercera edició del Festival donarà el tret de sortida a les 10h l’alumnat de tercer i quart de l’Escola El Cabrerès que participa al projecte Conjunts a les Escoles, una iniciativa de l’escola de música que té per objectiu donar accés a tots els infants a la pràctica instrumental en grup a través d’instruments de placa i ukeleles, per complementar l’assignatura de música i per aportar valor artístic i social al centre.

Us hi esperem!