Jornades “Escuelas de Música y Artes escenicas: La educación musical al servicio de la comunidad”

El primer cap de setmana de novembre la Unión de Escuelas de Música y Danza ha organitzat les jornades “Escuelas de Música y Artes escenicas: La educación musical al servicio de la comunidad” a Toledo, acollides a la Escuela de Música Municipal de Toledo.

Els diferents ponents, directors i directores d’escoles de música i arts de tot l’Estat van tractar i desenvolupar temes tan interessants com els marcs legislatius que regulen els ensenyaments artístics, els centres artístics interdisciplinaris i transversals, els projectes comunitaris a l’àmbit rural, la pràctica artística més enllà de la música i els nous models d’escoles d’arts escèniques.

L’ACEM , associació de la qual la nostra escola n’és sòcia ens va convidar a participar en les jornades. El nostre director, Dani Medina, que és membre de la junta directiva de l’ACEM va moderar una de les taules rodones i parlar de projectes comunitaris a pobles petits, donant visibilitat i compartint l’experiència del nostre centre.

En les jornades ens vam trobar amb Escoles Municipals que tenen projectes similars al nostre com l’Escola Municipal de Mataró, l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts de l’Hospitalet, l’Escola de Música de Berga, l’Escola Municipal de Música del Prat del Llobregat L’Escola d’Arts en Viu i l’Escola Municipal de Música Herri Arte Eskola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *