LES ESCOLES DE MÚSICA, PART DEL SISTEMA EDUCATIU

Aquest cap de setmana s’han publicat les noves mesures de contenció de la pandèmia per Covid-19, i altre cop s’ha considerat que no és prioritari mantenir l’activitat presencial a les escoles de música. Sabem que aquestes mesures s’aniran revisant cada quinze dies, però aquestes decisions no fan més que reforçar la idea que el departament encara no tracta el sistema educatiu de forma unitària.

Des de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), associació de la qual formem part i on en Dani Medina (director d’El Faristol) és membre de la junta, s’ha emès un comunicat on s’expressa la nostra decepció respecte a aquesta decisió, i es demana comunicació amb antelació amb els centres educatius afectats per poder fer front a la reorganització dels centres.

Podeu llegir el comunicat sencer aquí:

Creiem que aquesta situació fa palesa, una vegada més, la necessitat d’abordar un ordenament dels ensenyaments artístics a Catalunya. Perquè volem que les escoles de dansa, d’arts visuals, de música, de circ, d’arts escèniques… s’entenguin com a part real del sistema educatiu, i no com activitats satèl·lits. La cultura, un bé essencial… us sona?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *