L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA EL FARISTOL PRESENTA: TALLERS MUSICALS D’ESTIU

Has enyorat tocar en grup durant aquest últim curs? O potser has tocat en grup però no vols que arribin les vacances perquè ho gaudeixes molt? Tens ganes de profunditzar en el teu instrument i poder-ho fer acompanyat d’altres músics com tu? Apunta’t als taller d’estiu de l’EMM El Faristol! Viu l’experiència de tocar el teu instrument en grup aprenent diferents repertoris i gaudint amb la música. 

Us presentem la segona edició dels Tallers d’estiu de l’EMM El Faristol! 

Seguint el format de l’any passat que va ser tot un èxit, es faran conjunts instrumentals, combos i bandes. Les sessions es realitzaran  els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol de 16h a 18h  de la tarda, i tancarem el curs amb un concert el divendres 8 de juliol a la tarda. Les classes seran dinamitzades pel professorat de l’escola.

El taller està enfocat a infants a partir de 8 anys, joves i adults que toquin un instrument (no importa el nivell!), i tingui ganes de gaudir de la música en grup. Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a comunitat@emmfaristol.cat.

El preu del taller és de 70 € per persona, amb un 10% de descompte per l’alumnat matriculat a l’escola el curs 21-22.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 20 de juny i es poden fer a través d’aquest ENLLAÇ. Animeu-vos, que serà molt guai!

Ragala’t un bon inici de curs ple de música, experiències i alegria!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *