Bruna Anfruns

Bruna Anfruns neix el 10 de juliol del 1997 a les Masies de Voltregà. Cursa el grau elemental a l’escola municipal de Sant Hipòlit de Voltregà de la mà del professor Roger Pujol. Posteriorment cursa el grau mitja al Conservatori de Vic amb els professors Núria Ayats i Quim Térmens. Finalment, es gradua el 2020 del grau d’Interpretació clàssica amb el violí a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on estudia amb professors com Raquel Castro, l’Albert Gumí, l’Agustí Fernández o Feliu Gasull.

En l’àmbit educatiu, és activa des del 2014, passant per diverses escoles i molts alumnes diferents, sempre amb l’objectiu que els seus alumnes gaudeixin de la música, i sigui quin sigui el seu camí, la tinguin sempre a prop, tant si és com a professió o com una manera de divertir-se.

Durant la seva carrera musical ha anat descobrint altres maneres de crear i compartir la música a part del violí clàssic, com la improvisació, el violí folk, el cant i la composició de cançons propies. L’any 2019 va treure el seu primer EP Bruna’s Color Garden. Un petit àlbum de 4 temes propis, on va es pot escoltar la seva part més Country. L’any 2021 viatja als Estats Units per aprendre “Bluegrass” a la mà de persones que veien la música com a una forma de viure, de compartir, de divertir-se i aprendre, sense jutjar ni competir i allà descobreix el seu verdader significat. Des de llavors, aprendre nous llenguatges, escriure cançons, gaudir de la seva professió i alhora transmetre-ho als seus alumnes és el meu objectiu.

Actualment, treballa com a professora de violí a l’escola de música El Faristol, violinista del grup Fire Roots Band, segueix en el seu projecte propi com a cantautora, i s’apunta a qualsevol projecte musical que l’inspiri i la faci créixer.

bruna.anfruns@emmfaristol.cat