Pep Tarradas

Comença a tocar la trompeta a l’escola de la Garriga El Tram, de la mà del Pep Gomariz. Més endavant estudia al taller de músics on entro en contacte amb el món del jazz i la música moderna. Es matricula en l’especialitat de trompeta jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona i més endavant cursa un màster en composició per a bandes sonores a l’ESMUC.

El seu bagatge personal i professional li han fet desenvolupar interès en la música negra en general, funk, reggae, soul, etc. Però també ha desenvolupat tasques en el món de la música simfònica o de cambra. Un dels camps que més interès li desperta és la composició per a big band.

A part de la formació acadèmica que ha rebut, sempre ha estat actiu en la música en directe, treballant en projectes com a trompetista (the Gramphone Allstars Big Band, Mainasons, etc), també ha liderat alguns projectes (Punch!, Gil Evans Tribute big band).

Treballa en diversos projectes com a trompetista (the Gramphone Allstars big band, mr. Freak Ska, Mainasons, the Cabrians, etc) i en altres com a líder i arranjador (Punch!, Gil Evans Tribute big band).

Des d’aproximadament 2014 ha treballat com a professor en diferents escoles de música, ha fet classes d’instrument per a totes les edats (trompeta i trombó), composició, arranjaments i orquestració, harmonia, laboratori de projectes, conjunts i combos. Actualment treballa a l’escola municipal de Roda de Ter i a l’escola municipal de Torelló.

www.peptarradas.cat

pep.tarradas @emmfaristol.cat