Millora i innovació a les escoles municipals de música i arts

La Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts (XEMMA) de la diputació de Barcelona és un espai de trobada, intercanvi, aprenentatge i construcció de coneixement col·lectiu entre les escoles municipals de música i arts de la província de Barcelona. La xarxa compta amb un grup de treball d’innovació i millora que ofereix a les escoles, i als seus professionals, recursos per a la reflexió necessària a l’hora d’emprendre projectes de transformació i millora que els capacitin per resoldre reptes educatius i socials.

Durant el 2021 aquest grup va recopilar diferents experiències i pràctiques artístiques d’innovació i millora que es duen a terme a escoles de música i arts i que exemplifiquen el marc teòric inicial. Enguany, han publicat un nou dossier amb 55 exemples més, entre els quals es troba el model de docència compartida que estem impartint a l’escola.

Aquest treball ha estat elaborat inicialment pel Boris Mir, professor d’educació secundària i expert en aprenentatge i transformació educativa, en col·laboració amb Ruben Bes, Joan Fargas i Jordi Soler, professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya, i el Grup de millora contínua de la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts.

Ho podeu veure aquí:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *