Projectes comunitaris

Aquest mes d’octubre, com ja us vam comentar, hem donat el tret de sortida als projectes comunitaris que desenvolupem als centres de primària i secundària.

Com a novetat, aquest curs a secundària, la Martina Arqués i l’Albert Carrique inicien per primera vegada el projecte de creació musical a l’Institut Miquel Martí i Pol. Continuant amb l’aposta per la docència compartida, entre el professorat de l’institut i ells fan l’assignatura optativa de música de 4t d’ESO.

A primària ja fa dos anys que l’equip de comunitat duu a terme el projecte a tot el segon cicle a les escoles Mare de Déu de Sòl del Pont, Emili Teixidor i El Cabrerès, amb conjunts d’ukuleles, percussió i instruments Orff en horari lectiu.

Aquests projectes tenen la voluntat d’obrir el servei al màxim de persones de la població perquè puguin experimentar la riquesa que aporta la vivència de la pràctica instrumental en grup. Estem molt contents de poder extendre el treball comunitari a secundària i esperem poder seguir expandint-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *