Sessió de treball d’intercanvi d’experiències i pràctiques artístiques interdisciplinàries

El passat 1 d’octubre, tres membres del professorat de l’EMM El Faristol va participar en una jornada de trobada, reflexió i intercanvi d’experiències i pràctiques artístiques interdisciplinàries amb altres escoles municipals de música i arts.

Un dels principals objectius era conèixer, crear i viure en primera persona pràctiques artístiques interdisciplinàries  i metodologies transferibles als equips docents de les escoles. Alhora va poder ser un espai de diversió i distensió, a través de dinàmiques participatives  i creatives. Begonya Folch, formadora i professora d’ensenyament secundari, va acompanyar tot el procés de plantejament i organització de l’esdeveniment i va ser formadora i facilitadora de les dinàmiques. En acabar la sessió va destacar que «ens hem pogut treure la por, utilitzar diferents codis artístics i treballar la creativitat d’una forma interdisciplinària». 

La sessió va ser organitzada pel Grup de Treball de Centres Integrals de les Arts (GTCIA) de la Xarxa d’Escoles de Música i Arts, del qual l’EMM El Faristol n’és participant. Va comptar amb la participació de 52 docents de les 8 escoles que formen part del grup, l’ACEM, i el Centre de les Arts de l’Hospitalet, com a escola convidada. Es va celebrar a l’EMA de Santa Perpètua, que va cedir l’espai per a la celebració d’aquesta sessió.

L’equip docent de l’EMM El Faristol, en la seva intenció d’estar al dia de les noves corrents pedagògiques i artístiques, va nodrir-se de nous punts de vista, eines, dinàmiques i projectes interdisciplinars.

La participació de l’equip docent en la jornada ha aprotat nous punts de vista, eines, dinàmiques interdisciplinars que ens porten a alinear-nos amb la nostra intenció d’estar al dia de les noves corrents pedagògiques i artístiques.

Teniu més informació sobre l’esdeveniment AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *