TALLERS MUSICALS 2024

Desperta i descobreix la teva part més musical amb els nostres tallers intensius i per totes les edats. Tria el que s’adapti més a tu (o regala-ho a algú que saps que li encantarà) i no ho pensis més! Aquest curs 23-24 oferim tres tallers de curta durada:

TALLER DE VEU: DEL BARROC ALS NOSTRES DIES

Sempre has somiat expressar-te a través del cant? Aquest taller intensiu està dissenyat per a persones que volen descobrir i perfeccionar les seves habilitats vocals i aprendre quins són els paràmetres per abordar el màxim de repertoris possibles a través de la tècnica i la interpretació contextualitzada. Tant se val el teu nivell d’experiència, aquest taller és la teva oportunitat per alliberar la teva veu i submergir-te en l’apassionant món del cant.

*a partir de 10 anys

TALLER DE PIANO

Vols aprendre a tocar el piano o millorar les teves habilitats existents? Uneix-te al nostre taller de piano, on t’introduiràs en el món de l’instrument harmònic i melòdic per excel·lència. Treballaràs melodies, acompanyaments, línies de baixos i els voicings més habituals. Aquest taller et proporcionarà les eines necessàries per no voler deixar de tocar aquest fantàstic instrument!

*a partir de 10 anys

TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA PER A INFANTS

Submergeix-te en un nou món musical amb el nostre taller de música en família, una experiència única dissenyada per explorar al costat del vostre fill o filla, diferents universos musicals a través del joc, els sons, els ritmes i la diversió de fer música plegats. Farà la seva primera experiència inoblidable!

*de 0 a 3 anys

Si ja ho tens clar, clica aquí, i inscriu-te!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *