Trobada de cors amb l’EMM Sallent

La col·laboració i l’intercanvi cultural són activitats que nodreixen l’ànima i enforteixen els llaços entre comunitats. El diumenge dia 10 de març, la nostra escola va tenir el privilegi de participar en una emocionant jornada d‘intercanvi de cors amb l’escola de música de Sallent, i l’experiència va ser veritablement inoblidable.

La jornada va començar amb l’arribada de tot l’alumnat, omplint l’espai de la Fàbrica Vella. L’aire estava impregnat d’entusiasme i curiositat, ja que els cors es van barrejar, compartint riures i experiències des dels primers instants.

La música va servir com el pont que va unir aquestes dues escoles, amb un repertori que vam treballar per separat durant setmanes i que finalment vam poder ajuntar aquell mateix dia, creant una única veu. No obstant això, la jornada va ser molt més que uns assajos. Les estones de joc i lleure, va donar pas a crear vincle entre l’alumnat, només per això, tot l’esforç que comporta organitzar una trobada així ja val la pena!

La culminació de la jornada va ser un concert conjunt que va deixar a tots amb ganes de més, amb un record d’aquells que perduren en la memòria. Una celebració de la diversitat, l’amistat i la passió compartida per la música. Estem molt agraïts a l’escola de Sallent per la seva acollida, ens van fer sentir com a casa!

+FOTOS AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *