PREINSCRPCIONS PER AL CURS 2021-2022

L’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i L’Esquirol obre les preinscripcions per al curs escolar 2021-2022 fins el 16 de maig. Dins la seva oferta educativa s’ofereixen diversos itineraris per a diferents interessos amb l’objectiu de desvetllar i estimular la sensibilitat musical a nadons, infants, joves i adults. 

L’escola de música ofereix la possibilitat de descobrir i viure la música amb diferents programes, itineraris i assignatures variades. Qualsevol persona, tingui l’edat que tingui, hi podrà trobar una oferta adaptada a les seves necessitats i ritme d’aprenentatge: jugar amb la música, experimentar amb els llenguatges artístics, aprendre a tocar un instrument, tocar en una banda, cantar en un cor, introduir-se en el mon de la sonologia, compartir la música en família… Tot hi té cabuda per gaudir d’una bona estona i créixer individual i col·lectivament! 

Les classes de l’escola de música es desenvolupen tant a Roda de Ter (Avinguda Tecla Sala 35) com a L’Esquirol (Edifici de l’escola El Cabrerès). 

Les preinscripcions es poden fer a través de de la pàgina web https://www.emmfaristol.cat. El llistat d’admesos es publicarà el dia 18 de maig el període de matrícula es farà del 18 al 31 de maig. Podeu consultar l’oferta educativa de l’escola a la web del centre. 

Més informació a: 

www.emmfaristol.cat  

info@emmfaristol.cat 

621 202 873 (Cap d’Estudis) 

621 279 486 (Direcció) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *